Tony Klang AB

Reseplanerare

Ingen resa eller uppdrag är den andra likt och det är så spännande och motiverande när du som kund först har tanke och en idé och vi tillsammans sen utvecklar detta till en unik minnesvärd resa/konferens/aktivitet för er personal eller era kunder som det pratas om i många år framöver. Kundnöjdheten är extremt viktigt för mig och det bästa kvittot är när du som kund nästan känner det som att du är min enda kund.

Tidigare kunduppdrag

Bussupphandling för eventbolaget Contrast

Uppdrag att upphandla bussresa för 50 personer en lör-sön från Växjö till Göteborg nu i december för eventbolaget Contrasts kundresa. Jag ställer alltid förfrågan till minst 3 olika bussbolag i detta fallet blev det Gerts Busstrafik, Ramkvillabuss och Grimslövsbuss. Priserna skilde ca. 1 700 kr mellan högsta och lägsta och Contrast valde att välja Gerts Busstrafik.

Personalresa för andersson & co

Victoria på Redovisning och Revisionsfirman andersson & co tog kontakt med mig och ville göra något trevlig 2-dagars personalresa med avkoppling och god mat nu i januari efter denna tråkiga perioden med pandemin. Jag  plockade fram ett unikt och trevligt paket som Victoria gillade väldigt mycket. Resan är nu uppbokad och för att inte spoila för personalen så återkommer jag med paketeringen efter de har haft sin resa.

to be continued…